La a treia participare la concursul național “Tinere Talente”, copiii Orchestrei Matias au adus 13 premii

Dragobetele a venit pentru noi cu dragoste de muzică, așa că, anul acesta, concursul național de interpretare instrumentală și vocală “Tinere Talente”, ediția februarie-martie, ne-a adus 13 premii. Evenimentul a avut loc în sala de concerte a Școlii de Muzică și Arte Plastice nr. 2 din București, concursul fiind deschis tuturor elevilor de școală generală și de liceu.

Iată și cine sunt copiii care au obținut premiile:

Premiul I:
Anastasia Mihai – vioară
Carmen Neagu – vioară (vezi înregistrarea video aici)
Amalia Abigail Mihai – vioara
Cristiana Barbu – mandolină
Izabela Avram – vioară
Ionuț Nica – vioară

Premiul II:
Amalia Abigail Mihai – muzică de cameră
Maria Radoi – mandolină
Cristian Nica – chitară
Cosmin Stoica – mandolină
Alexandru Ciotea – tarabană

Premiul III (vezi înregistrarea video aici):
Emanuel Androne – vioară
Denisa Rățoi – vioară

Toate felicitările pentru copii, pentru profesori, dar și pentru prietenii de la Albalact, cei care au acoperit plata taxelor de înscriere a copiilor la concurs, ne-au fost alături și ne-au susținut pentru acest eveniment.

Și pentru că primăvara vine cu un nou început, Orchestra Matias intenționează să realizeze un album cu muzică clasică în aceste luni. Pentru asta, avem nevoie de orice sprijin – fie că este financiar, sfat, recomandare sau informație, pentru a putea realiza un CD muzical cu interpretările elevilor. Dacă nu știți ce anume ne-ar ajuta cel mai mult, iată că vă spunem noi: dacă ne-ați pune în legătură cu un studio de înregistrări ar fi extraordinar, la fel și dacă ați cunoaște și ne-ați recomanda cuiva care a mai realizat astfel de proiecte și care știți că ne poate ajuta. Vă mulțumim în avans și vă dorim să aveți o primăvară frumoasă !

Leave a Comment