Pentru Instituții

Pentru instituții (partenere)

De la începutul muncii comunitare ne-am bucurat de susținerea instituțională locală a partenerilor și a colaboratorilor noștri pentru:

  • facilitarea legăturii locuitorilor din Jilava cu reprezentanții școlilor și profesorii copiilor în vederea adresării și rezolvării a diferite situații școlare
  • facilitarea legăturilor locuitorilor de la jilava și mai ales Sintești cu autorități și instituții locale în vederea rezolvării nevoilor comunitare, a dobândirii actelor de identitate, a accesului la servicii medicale etc

Și instituția în care lucrezi poate contribui la incluziunea socială a persoanelor marginale și vulnerabile prin cel puțin una dintre aceste direcții de acțiune. Dacă instituția în care lucrezi este interesată de una dintre acestea te rugăm să ne contactezi pentru a discuta termenii viitoarei colaborări. Iată datele ei de contact: asociatia_matias@yahoo.com, tel. 0769 172 291 / 0722 849 448.

Contribuția ta și a instituției în care lucrezi poate ajuta la schimbarea și consolidarea vieții copiilor și a comunităților din Jilava și Sintești. Îți mulțumim pentru susținere și participare!