Echipa Noastră

DOINIȚA MIHAI – Coordonatoare programe

Doinița Mihai a absolvit Facultatea de Management și Administrație Publică din cadrul Academiei de Studii Economice în 2008 și un master cu specializare în Managementul Organizațiilor și al Resurselor Umane la Facultatea de Psihologie-Sociologie. Are o experiență de 15 ani în activități educative pentru copii.

CORINA ROMANȚIAN – Educatoare

Corina Romanițan are 26 de ani și este educatoare la Asociația Matias din 2015. A absolvit Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din Bucureștii și un masterat de Comunicare în organizații. Atât studiile, cât și experiențele profesionale anterioare i-au permis să cunoască foarte bine oamenii. Activitatea desfășurată în cadrul asociației i-a oferit posibilitatea să cunoască îndeaproape și comportamentul copiilor.

Ilinca DUMITRIU – Contabilă

Ilinca Dumitriu este absolventă de contabilitate și are experiență în domeniu de peste 15 ani.

Aurica STOICA – Facilitatoare și asistent educațional

Dna Aurica are studii liceale și s-a alăturat Asociației în 2014. Ea se asigură, în fiecare zi, că este ordine și curățenie în Centru, îi învață pe copii să facă și să păstreze curățenia, îi supraveghează și adesea îi traversează strada. Și, mai ales, are grijă de copiii care-și însoțesc frații înscriși în activitățile Centrului de Zi. Ea este, totodată și voluntară pentru programele educaționale.

Raisa Laura MIHAI – Profesoară de pian

Raisa este absolventă a colegiului George Enescu, iar în prezent studentă în anul II la Conservator.

Crina Marina MUREȘANU – Asistentă socială

Absolventă de sociologie și cu un doctorat în științe politice, Crina este lucrătoare culturală și cercetătoare, cu experiență de lucru în comunitățile de romi de peste 17 ani. De 5 ani ea lucrează cu tineri și copii prin proiectul MistoParty, unde organizează ateliere de reciclare și creație cu aceștia. În cadrul asociației a fost om de bine, de lobby și om creativ, mai ales în relația cu copiii, din 2016 de când ne cunoaștem. Ea este și în spatele proiectului de cultură urbană urban_roma.

ION MIHAI – Sociolog

Ion Mihai a absolvit Facultatea de Sociologie – Psihologie și pe parcursul colaborării cu Asociația Matias a fost implicat în multe activități menite să ajute copiii aflați în dificultate din punct de vedere material, social sau educațional. A participat la foarte multe momente frumoase, momente de bucurie, în care a realizat o dată în plus cât de mult înseamnă pentru copii activitățile desfășurate de această organizație.

Costin-Tiberiu IANCU – Profesor de vioară

Dl Iancu este sbsolvent de Conservator cu specializarea în interpretare muzicală și este angajat al Filarmonicii din Pitești.

MIRIAM MIHAI – Voluntară

Miriam-Iulia Mihai are 32 ani și este din București. Absolventă a școlii postliceale sanitare Carol Davila din București, în prezent este studentă la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală a universității din București cu același nume. Din 2008 lucrează ca asistentă medicală generalistă.

ADRIAN GANEA – Voluntar

Adrian este absolvent al Facultății de Teologie București și masterand în cadrul Universității București. Adrian s-a alăturat echipei noastre pentru a sprijini activitățile educaționale desfășurate de către asociație.

Iulia Lorena Angelescu – Voluntară

Lorena este absolventă de master la Universitatea IAE Savoie Mont-Blanc din Franța, iar în prezent lucrează ca asistent manager la Albalact. În asociația noastră ea este un om de bine care are timp de fapte bune. Îi mulțumim Lorenei pentru dedicare și îi mărturisim bucuria pe care o aduce în viețile noastre.

Camelia BADEA – Voluntară

Absolventă de sociologie și antropologie, Camelia a lucrat mai mulți ani în cercetare și proiecte sociale. Deși ultima venită la asociația noastră ea ne ajută cu activitățile de comunicare și dezvoltare organizațională: să facem mai vizibile activitățile și reușitele noastre și ale copiilor și să ne apropiem de mai mulți oameni de bine.