Final de Campanie pentru Cami: a primit ochelarii!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru achiziționarea ochelarilor pentru Cami și mai ales autorităților locale care s-au implicat pentru completarea sumei. În urma campaniei desfășurată de Asociație s-au strâns 6300 euro. Eforturilor noastre s-au alăturat  domnul primar Ilie Petre Elefterie și doamna viceprimar Mariana Dumitrescu ai comunei Jilava, care au ajutat la strângerea a 8000 de dolari. Le mulțumim pentru implicarea activă în strângerea banilor. Ochelarii au costat 10.000 de dolari cu TVA. Banii rămași după achiziționarea ochelarilor pentru Cami vor fi folosiți pentru realizarea unor operații pentru Irinel, fratele ei. Luni, 19 martie, Irinel va merge cu mama lui în Italia pentru control, pentru a stabili următoarea etapă (pentru cei ce nu știu fratele ei s-a născut cu o malformație genitală gravă pentru care a suferit deja trei intervenții chirurgicale, din care 2 în Italia).