Ce trebuie să faci ca angajat pentru redirecționarea impozitului pe venit?

PASUL 1. Completează datele tale pe declarație în funcție de sursa ta de venit, astfel:

A. FORMULAR 230 dacă ai obținut venituri din salarii – click aici

B. DECLARATIE 200 dacă ai obținut venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor) – click aici

PASUL 2. Depune declarația ta la Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul. Dacă nu ai timpul necesar, te rugăm să trimiți declarația prin poștă la adresa: Asociația Matias, Str.Ungureni, nr. 132, Comuna Jilava, Jud. Ilfov, iar noi o vom depune ulterior, împreună cu alte declarații primite, la Administrațiile Finanțelor Publice corespunzătoare.

În cazul în care ai formularul direct de la Administrația Financiară completează tu, pe lângă datele tale personale, la:

•  Denumire entitate non-profit: Asociația Matias
  •  Cod de identificare fiscală: 20795343
  •  Cont bancar: RO60RZBR 0000060008904689

Dorim, pe această cale, să mulțumim tuturor celor care în anii trecuți, au ales să direcționeze Asociației Matias 2% din impozitul pe venit, susținând astfel proiectele pe care noi, echipa Asociației Matias le derulăm în beneficiul copiilor și al adulților din comunitățile defavorizate.

Contribuția ta, indiferent de natura ei, ne ajută să îmbunătățim viața  beneficiarilor nostri. Apreciem investiția ta într-o educație fără culoare și fără preț!

Îți mulțumim în numele oamenilor din comunitățile dezavantajate!

Echipa Asociației Matias

Pentru orice alte detalii de care mai ai nevoie, îți stăm la dispoziție la telefon: 031 434 2626 / 0769 172 291 sau e-mail: asociatia_matias@yahoo.com

Pentru informații și întrebări legate despre cum ne puteți ajuta vă rugăm să ne sunați la telefonul 0722 849 448 sau să ne scrieți în formularul de mai jos. Mulțumim!